Натрапив різносторонній український сайт – і про космос, і про народні прикмети

Post Reply
GregoryOwnek

Натрапив різносторонній український сайт – і про космос, і про народні прикмети

Post by GregoryOwnek »

Шановні форумчани, ненавмисно знайшов на один цікавий сайт. З першого погляду здався черговий звичайний блог, але я придивився уважніше. Рубрики дуже різні: Історія, Космос, Новини, Поради та лайфаки, Природа. Тобто можна і про науку почитати, і про побутові дрібниці.

Для прикладу, зараз там є стаття про святкові традиції і повір'я на сьоме травня, а поруч – матеріал про збій у Монобанку у 2026-му. І все це на одному ресурсі: triada.in.ua

Окремий розділ «Церковні та святкові дні» — також доволі незвично для такого формату. Реклами там обмаль, матеріали досить великі та пізнавальні. Я взяв собі на замітку категорії про космос і лайфаки. Можете глянути – можливо, теж припаде до душі. А хто вже знає цей сайт? Поділіться думками?
zcortex890

Re: Натрапив різносторонній український сайт – і про космос, і про народні прикмети

Post by zcortex890 »

CortexZ empowers businesses with creative marketing, web, and software solutions designed to boost growth, visibility, and digital success.
https://cortexz.com/
Post Reply