Раніше я ставилася скептично до того, навіщо цей додатковий елемент на одязі. Він тільки створював дискомфорт, створював зайвий об'єм на спині, і взагалі — є ж парасолька чи шапка. Я надавала перевагу елегантним варіантам без капюшона, здавалося, що це є ознакою доброго смаку.
Усе змінив один дощовий вечір. Мене застав сильний дощ за кілька кілометрів від дому, не маючи з собою парасольки, з тоненькою в'язаною шапкою. Довелося змерзнути, чекаючи на транспорт. Саме тоді я з неприхованою заздрістю дивилася на перехожих, які спокійно рухалися далі, захищені капюшоном.
Вже на ранок я зайнялася вибором нового верхнього одягу з капюшоном. Вивчила купу пропозицій, поки не побачила куртку своєї мрії — ідеальну на всі випадки життя. Якби раніше усвідомлювала переваги таких моделей, то вже давно б насолоджувалася комфортом. Зверніть увагу, на сайті https://moetisto.kr.ua/ я розглядала різноманітні фасони, які варті того, щоб їх приміряти.
З того часу моя куртка з капюшоном — річ, яку я ношу найчастіше. Він захищає від несподіваної зливи і навіть від несподіваної спеки. І я радію щодня, маючи такий затишний захист від негоди.
Як я полюбила куртки з капюшоном
- LuciusAlusa