Привіт усім! Думаю поділитися знахідкою, можливо комусь із вас стане в нагоді. Останнім часом прямо біда помітив, що сон не йде, кручусь до ранку, а з самого ранку почуваюся, ніби вагони розвантажував. Списував на роботу, на атмосферний тиск, а дружина каже: "Треба поміняти білизну на якісну, а не цей синтетичний жах з ринку". І тут я пішов в інтернет.
Чесно кажучи, думав, що вибір постільного комплекту - це тільки "подобається колір чи ні". Аж ні, то цілий всесвіт. Тут тобі і бязь, і ранфорс, сатин... А я в цих словах був нуль, поки не натрапив на один сайт postilnabilyzna.com.
Люди, оце джерело знань! Реально завис десь годину. У них прямо як в підручнику: по поличках розкладені всі тканини, від дешевої бязі до люксового сатину та льону. Навіть є табличка з порівнянням щільності тканини та того, скільки там прань витримує матеріал. Це реально допомогло мені усвідомити, чому один комплект коштує умовні 800 грн, а інший — 2500.
З несподіваного особисто виніс:
- Виявляється, насправді, українські та євро розміри суттєво відрізняються, і перед замовленням реально бігати з сантиметром заміряти свою ковдру, а не тупо довіряти напису «сімейний».
- От чесно, не знав, що фланель в спеку — це капець, а якісний сатин дійсно охолоджує, тому що в неї структура специфічна.
- Там розписано, як правильно прати, щоб колір не зліз через місяць. Актуально для всіх, у кого пральна машинка працює без вихідних.
Зрештою вирішили придбати спочатку один сатиновий комплект від нашого бренду (підтримали так би мовити своїх). Поки все чудово — сплю як немовля, тканина приємна до тіла, не збивається й не б'є струмом.
Коротше, якщо ви, як і я, до останнього часу думали, що підодіяльник — це не те, в яку треба заглиблюватись, дуже раджу глянути статейку на тому сайті. Реально економить і час, і гроші на підбір та рятує від придбання неякісної речі. Всім гарного сну!!
Люди, хто розбирається на постільній білизні? Знайшов класний сайтик