Мені хочеться розказати кулінарною драмою, що виникла у мене минулого робочого тижня, і це було.... Моя принцеса попросила, аби як кулінарний експерт зробила щось святкове до великої події. Я, як завжди, авжеж, розпочала гортати варіант серед інтернеті і – уявіть!. Промучилася цілих нервущих одну з половиною години, мов зомбі від блогу до черговий кулінарний портал! Перші варіанти здавалися нереально для професіоналів, декілька - зі справжніми дивними продуктами, решта - із купою реклами. Та ось потім ваша героїня мені спало на думку про існування сей чудовий сайт та всього лише за 5 хвилин, і це факт! відкрила - прекрасний рецепт! Рецепт став так зрозумілим, що в результаті навіть 12-літня доця здолала молодій допомогти. Наприкінці ми разом створили дивовижний десерт, і він перетворився на головним хітом свята. Вже сьогодні кожна мої тепер зацікавлені сусідки обсіли мене з розпитуваннями: "Яким чином ти знайшла цей диво такий собі просто бомбезний рішення?" 
Каталог

Для початківців, котрі полюбляє приготуванням, проте не може зрозуміти безлад на кухні!